Vlees
Ons team van vier slagers luistert naar jouw verzuchtingen en geeft je dan advies over ons uitgebreide gamma bestorven vlees (Wagyu, Simmenthal, Charolais, Aubrac, Salers, rood ras van West-Vlaanderen, …). Je vindt bij ons ook vlees van superieure kwaliteit zoals Argentijnse Angus, Belgisch witblauw (steak, filet pur, gebraad, côte à l’os, lendestuk). Je kunt jezelf verder verwennen met een Ierse filet pur, een Ierse entrecôte, een Ierse rundskroon, Iberisch varkensvlees, kalfsschenkel, kalfsmedaillon, Engels lamsvlees, …
We snijden het vlees zelf in ons atelier zodat we je de beste stukken kunnen aanbieden. We staan bekend voor onze américain préparé en voor al jouw barbecues vind je een zeer ruim assortiment worstjes, merguez-worst, brochettes, …
Voor ons bestorven vlees werken we nauw samen met het gereputeerde huis DIERENDONCK uit Sint-Idesbald (Koksijde) en met het gastronomische huis COURTAIN uit Villers-La-Ville, gespecialiseerd in barbecueworsten met aroma’s van appel, rozijnen, dragon, geit-honing, de roquette-parmezaan, …
We hebben ook een mooi gamma van Belgisch en Frans pluimvee geselecteerd, zowel uit het traditionele als het biologische circuit, en met name de heerlijke Mechelse koekoek met zijn stevig en mals vlees.
Elke dag vind je bij ons gebraden kip, recht uit onze braadoven.